As he converted into Christian beliefs, Augustine was heavily influenced by this philosophy of Plato. Augustine believed that evil was "a privation of good" and that God was not material. The philosophy emphasized on the supernatural entity of The One, or God.
The correct answer is C. Reader's guide.
Usually, there is a reference list for all the available magazine articles that is arranged alphabetically by subject. This is called a reader's guide. A newspaper index is a reference for newspapers base on the issue date while a card catalog is a reference in finding authors of books. So the correct answer is C. I hope this answer helped you.
Answer:
The authors claim in the passage is that sugar is different from honey. The authors primary purpose in the passage is that sugar is not as good as honey. The author uses interesting diction to get his point across about what he thinks of sugar and honey when in comparison.
Explanation:
Answer:
B. Modifiers
Explanation:
A modifier is a word or phrase that gives more information about something in a sentence.
I wanna say Kerala but I’m not sure