1. Giggle
2. Gazed
3. Shrugged
4. Craning
Answer: Ditman, brunyé, mahoney, and taylor (2009) investigated the role of embodiment in text comprehension by varying the pronoun used to describe a three-sentence piece of discourse that described an activity. comprehension was best when the pronoun subjects were reading was <u>you and I</u>.
Answer:
the correct answer is A
Explanation:
The best interpretation of this verse by John Keats from the excerpt of “Ode to a Nightingale” below was that the poet is expressing a wish for immortality. The poem is partly about immortality. The poem celebrates the thing or person to which it is devoted.
A. i am reading this book for an English homework assignment
Because if it wasn't for that you more than likely wouldn't be reading that specific book
<span />
Answer:
Street art is a good way for artists to express themselves and enrich the streets with their images.
Explanation:
A summary is a shortened version of a piece of writing, e.g. a paragraph, article, poem, chapter, novel, etc. It should contain the text's main ideas (the main points the author is making) and only the most important details.
Here, we aren't supposed to write the summary of the entire passage. We need to find certain information and then summarize only that information. The passage tells about graffiti and how people treat this form of art. The information we're looking for are the positive aspects of street art. It can be summarized in the following sentence:
- <em>Street art is a good way for artists to express themselves and enrich the streets with their images.</em>