1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
GaryK [48]
3 years ago
8

Can someone please help me with both assignments

Spanish
1 answer:
maksim [4K]3 years ago
7 0

Answer:

1. salen y salgo

2. pone y pongo

3. doy y da

4. hace y hago

5. conozco y conocen

6. veo y ves

the othe one

  1. familia
  2. si
  3. si
  4. no
  5. si, porque ay algunas cosas que me interesan, cosas para decorar
  6. que la ropa no le queda

Explanation:

You might be interested in
The spanish word for museum is museo. T f
m_a_m_a [10]

True.

Museo is masculine and you can't change it to female it is one of the few words you can't change.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Question 1 with 1 blank Costa Rica es el país de Centroamérica con la población más colón costaricense ______. Question 2 with 1
Gennadij [26K]

Answer: I believe I can help you with this exercise, but I am missing a word for Question 1:

1. Costa Rica es el país de Centroamérica con la población más ________.

2. La moneda que se usa en Costa Rica es el COLÓN COSTARICENSE.

3. Costa Rica no tiene ejécito; COMO RESULTADO, puede invertir más dinero en la educación y las artes.

4. En el siglo XIX los costarricenses empezaron a exportar su café a INGLATERRA.

5. Hoy día más de 50.000 costarricenses trabajan EN (EL) CULTIVO DEL CAFÉ.

6. El edificio del Museo Nacional de Costa Rica es el antiguo CUARTEL.

Explanation: Just to elaborate a little bit on the answer, it can be added that in this passage about Costa Rica, you have been asked to choose the correct word to fill the gap. The passage provides some facts about the country, such as its currency, its lack of an army (since 1948), the building of its National Museum, its trade with England, its coffee, and its people—although I cannot help you on that one, since you have not been provided with a word.

3 0
3 years ago
Thank you oxob4by I think how you spell it for helping me the most all the best to youuu SPANISH LEGEND !!
MrRa [10]

Answer:

Good Job

Explanation:

:)

3 0
3 years ago
La oncocercosis es una enfermedad grave que puede causar ceguera. ¿Has estado enfermo de gravedad en algún momento? Si lo estuvi
Vinvika [58]
Answer:

Onchocerciasis is a serious disease that can cause blindness. Have you ever been seriously ill? If you were, how long did it take you to recover?

Hope this helps!
3 0
2 years ago
II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided, use them in your answer. 1.
earnstyle [38]
<h3>II. Answer the following questions with complete sentences in Spanish. When there are cues provided,  use them in your answer.</h3>

1. ¿Adónde vas para comprar libros?  

Answer 1 : Voy a una librería para comprar libros.

2. ¿Adónde van Uds. para ver una película?  

Answer 2 : Vamos al cine para ver una película.

3. ¿Qué tienes que hacer hoy? (read a novel)  

Answer 3 : Hoy tengo que leer una novela.

4. ¿Qué vas a hacer esta noche? (go to the museum)  

Answer 4 : Esta noche voy a ir al museo.

5. Tell someone who invites you somewhere that you are sorry but you have another engagement.

Answer 5 : Gracias por tu invitación, pero tienes que disculparme porque ya tengo otro compromiso.

6. ¿Tienes que estudiar mucho?  

Answer 6 : Sí, porque estoy preparando los exámenes.

7. ¿Van Uds. al correo para mandar una carta?  

Answer 7 : Sí, vamos al correo para mandar una carta.

8. Tell a friend that you would love to go to a club to dance.  

Answer 8 : Me encantaría ir a bailar a algún club.

9. ¿A qué hora vas a ir a la biblioteca para estudiar? (6:30)  

Answer 9 : Voy a ir a la biblioteca a las 6:30.

10. ¿Por qué vas a la panadería? (I have to buy bread.)

Answer 10 : Voy a la panadería porque tengo que comprar pan.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  

6 0
3 years ago
Other questions:
  • ¿Quién pudo ir a la fiesta? ________ pudo ir. (1 point) ni nada nadie
    13·2 answers
  • Imagine you have a store in Argentina, Spain, or Equatorial Guinea. Use the following points to guide your answer:
    14·2 answers
  • Which sentence correctly completes this conversation between two friends? Víctor: Hace mucho sol en la playa. ¿Cómo me aconsejas
    14·2 answers
  • Change the adjective below to a superlative by adding the appropriate ending (ísimo). bella (3 points)
    13·2 answers
  • Which three words mean 'here ' 'there ' and 'way over there ' in spanish
    6·2 answers
  • Which conditional verb best completes this conversation? Peluquero: ¿Cuál estilo preferiría? Pablo: Me _________ éste. querría h
    10·2 answers
  • Ellos van a vivir en Argentina. complete describe receive live
    8·2 answers
  • Choose the correct form of the future tense.
    7·2 answers
  • Full sentences same same format as the model thanks plzzz
    6·1 answer
  • Could someone please tell me numbers 0-20 in spanish and a great way to remember these? I have a test tomorrow for Spanish 1!
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!