These questions refers to the story "The Yellow Wallpaper."
In this story, we meet a woman who was diagnosed with an illness, and is prescribed absolute rest, including intellectual one. The story is told from the point of view of the woman herself, which allows us to witness the deterioration of her mental state first-hand.
At the beginning of the story, we see that the woman is quite a reliable narrator. However, as she begins to lose her mind, she becomes increasingly unreliable, making it impossible for the reader to know to what extent she should be trusted. Moreover, the woman is unable to escape from this situation due to the fact that her husband is a doctor, and he does not accept her opinions.
Finally, in terms of the room, we see that the narrator is in a room that has an ugly, yellow wallpaper. Besides this, she receives no mental stimulation, which leads her to become obsessed with the wallpaper as well as with the ideas of freedom and captivity.
In this passage from Morte d’Arthur by Sir Thomas Malory, the key word to understand the whole idea of the happenings is: adder, it means snake.
And if you still have doubts about the general idea of the passage and think that the first three options: “King Arthur attempts to slay, or kill, Sir Mordred”. “Sir Mordred fatally wounds King Arthur”.” King Arthur and Sir Mordred are expressing their distrust of each other.” Can be correct, read this sentence:
“and so rode to his party, and Sir Mordred in likewise.”
None of the first three options can be posible if the two of the knights go together to a party afterwards.
The right answer is:
A knight kills a snake with his sword.
Answer:
1 = A
2 = A
Explanation:
1 = Her father was big on his disapproval of Transcendentalism.
2 = They're very well described.
A. It was the last game of the season.