Answer:
Mercator Projection.
It is a map showing the shapes of the continents and landforms accurately but drastically distorting the size (area) of the continents.
Explanation:
Question A
Correct option is (iii) sought after, as it is indicated in the passage that "I was overwhelmed with gratuitous advice". Gratuitous means not required, or not necessary. Hence the author was not asking for advice, it was not sought after
Question B
Correct option is (iv) when he was on the steamer. It is indicated at the end of the passage that "The fellow passengers in the steamer began to advise us". After reading the statement, "I should want them after leaving Aden", you might feel that the correct option could be (ii) when he was in Aden, but the passage doesn't give enough information to confirm that the advice was give at the point when he was in Aden
Question C
The correct option is (iii) meat-eating would keep him healthy. It is indicated in the passage that "The majority of them said I couldn't do without meat in the cold climate. I would catch consumption.". Hence, the meat was supposed to keep him healthy and not catch consumption.
Question D
The correct option is (iv) he had promised his mother he would not do so. It is indicated in the passage that "My mother, before consenting to my departure, had exacted a promise from me not to take meat. So, I was bound not to take it, if only for the sake of the promise.".
Answer:
It divided Antarctica between the different countries that were trying to reclaim the country. It also permitted the scientific exploration of all the land
Answer:
it is a good way
Explanation:
It is a good way to gather demographic information because it's very accurate. Censucount.org says that "The Census Bureau reported a net national overcount of 0.01% in 2010" which means they are only off by a little, but still effective. THe demographic information is then used to decide where to distribute the funds and taxes for schools, public areas, supermarkets, etc.