Olá. Essa pergunta esta incompleta. A pergunta completa é:
Estava em casa com muita vontade de sair, porém eu me sentia meio down ,para ver se melhorava um pouco tomei um banho
Explique o significado da expressão em inglês na frase acima.
Answer:
A palavra "down" significa que o narrador da frase estava se sentindo triste.
Explanation:
A palavra "down" em inglês significa "para baixo". Ela pode ser utilizada de forma conotativa para expressar um estado de espirito diminuto, o que significa que uma pessoa esta triste, desmotivada, melancólica e sem vitalidade. Nesse caso, quando o narrador afirma "estava me sentindo meio down" ele quer dizer que estava se sentindo triste.
A credible narrator or reliable narrator will tell the story from the point of view of the truth, it does not matter if she or he has any attachment to what is going on in the story, readers can trust their words and understand the circumstances the way they the story unfolds. On the other hand, the unreliable narrator will tell their story from their point of view, they will embelish their deeds, hide or down play their problems, therefore the reader will always have the impression that the unreliable narrator is conducing the reader to trust them.
The crediable narrator will bring the facts to the reader and put the reader in the story, the reader can have the feeling of engagement on the narration. On the other hand, the unreliable narrator brings the uncertainty feeling tothe reader and the reader can dot the i's as they please because they know they cannot fully trust the narrator.
Answer:
The detective has suspected the possibility of foul play.
Explanation:
Note the word "possibility", which means that there is a chance of it occurring, but it is not 100% certain. Therefore, <em>suspected </em>is your best answer choice, as it means <em>having an idea of the existence, without certain proof</em>.
~
Answer:
B
America is a united country despite its cultural differences
Explanation:
As the title ¨A Quilt of a Country¨ already explains, America - it would be more correctly to use U.S. by the way - is a multicultural layer of different peoples, beliefs and races, joined together. Although the problems caused by this quilt society are manyfolded, like for instance the idea of a national identity that might evaporate, in the end there is a sense of hope and not of despair when Terrorism is leading to unity.
Explanation:
Well, to summarize a passage, you'd first have to read the passage. Afterwards, you'd most likely want to make sure that you understood it. Taking notes isn't required, but it's helpful if you aren't strong in understanding them. Next up, you'd probably try to find the main idea. Summarizing is something that you could do easily, even in your everyday life. You watch a cool movie this month? Summarize it.
Let's say I had just watched Endgame and I was SUPER eager to share it with somebody, but I can't give away the whole movie or else they wouldn't want to watch it and they'd most likely get mad at you. You'd have to summarize it. State the main idea and thesis and make sure that they can figure out what the plot is without you having to tell them the plot. You're welcome. (: