Read the excerpt from Common Sense.
<span>"Some Massanello may hereafter arise, who, laying hold of popular disquietudes, may collect together the desperate and the discontented, and by assuming to themselves the powers of government may sweep away the liberties of the continent like a deluge."
</span>
In the excerpt, Paine compares a deluge—a torrential downpour—to the actions of a group of men to illustrate their
<span> the answer is force.</span>
A—
This sentence pretty much sums up what the writer of the passage wants to talk about. The other ones do not fit with the sentence “water is one factor that is necessary for growth” and do not fit the idea of the passage, which is what factors affect plant growth.
A. If you asked
Explanation:
Why I said so was due to the fact that it's just a thought of his not outspoken
If it were outspoken it would probably be according to him
16.their
15.he's pointing out that the fight for equal rights is the work of all citizens of a free society
18.thoughtful reflection