The least relevant to the overall meaning of the passage is requiring service hours would also be a good move for the high school's reputation among the community.
Explanation:
The purpose of the passage, is to inculcate the habit of service done by students of the high school. It is to make them aware of their duties, as responsible citizens of the country and give something back to the community.
It is to cultivate compassion and kindness among the children and help them understand their social obligation towards the community.
The above detail is irrelevant, because it doesn't matter if service hours helps in improving the reputation of the school.
Inculcating service hours for students should be irrespective of the school's image, and should be done out of duty towards the community.
Answer:
A
Explanation:
i just answer the question on usatestprep with answer c and it said it was wrong n that a was the answer
Answer:
Third person point of view
Explanation:
The third-person point of view belongs to the person (or people) being talked about. The third-person pronouns include he, him, his, himself, she, her, hers, herself, it, its, itself, they, them, their, theirs, and themselves.
(Explanation from Google)
Because, you friendzoned him
In this excerpt, Yeats is comparing the love a woman has received from many men, to that which she received from only one man (allegedly, the speaker). He argues that other men loved the woman when she was beautiful and graceful ("loved your moments of glad grace" and "loved your beauty"). However, only one man has loved her to the depths of her soul ("loved the pilgrim soul in you") and even when her beauty was fading and her face changing ("loved the sorrows of your changing face"). The love of this one man, therefore, is much deeper and much more real than that of any other one.