Answer:
Both characters experience a change in attitude over the course of the passage.
Explanation:
Coastal upwelling occurs when the surface water is replaced by water rising along theshore.The surface water is often rich in nutrients, and prolonged wind can result in increasedbiological productivity.Upwelling can also influence the weather.Coastal downwellinghowever helps to drive water towards the coastline and be forced downward, returning seawardalong the continental shelf.This downwelling helps supply the deeper ocean with dissolvedgases and nutrients and it assist in the distribution of living organisms.Unlike upwelling,<span>downwelling has no direct effect on the climate or productivity of the adjacent coast</span>
<span>Well, This is the excerpt from Beowulf describes the speaker's
brave accomplishments. which became known as Jacksonian democracy.
Jackson is credited for so spreading political power from the
established elites to the ordinary voters. Well, Jacksonian democracy
spread throughout American politics and was the most prominent issue
till the end.</span>
Darkness lined the alley to the mining field
Gloomy as his faith may be;
Had he been careful and wise indeed
He would not have fallen to this sea.
Life is a cycle; you may be up today, you know
Tomorrow you may be wallowing below.
It seems that you have missed the necessary options for us to answer this question, so I had to look for it. Anyway, based on the given passage above, the conclusion that the readers can draw about Jose is that h<span>e expects to win his chess match. Hope this helps.</span>