This question is missing the options. I've found the complete question online. It is the following:
Which statement illustrates society's view of women as illustrated by Spenser's sonnet?
A. Women's physical beauty was glorified.
B. Women were seen as primarily homemakers.
C. Women were portrayed as temptresses who lured men.
D. Women were portrayed as equal to men in all ways.
Answer:
The statement that best illustrates society's view of women is:
A. Women's physical beauty was glorified.
Explanation:
Even without knowing to what specific sonnet this question refers, it is still possible to answer it. Edmund Spenser, born in 1553, is well known for talking of beauty in his sonnets. Not only does he often glorify women's physical beauty, a common theme for the time period when he lived, but even beauty in thinking and loving. Of course, back then women were not seen as men's equals at all. With all that in mind, we can safely choose letter A as the correct option.
I look around my favorite spot. I'm deep in the woods that are just on the line of my property. I have been coming here since I was young. Recently I have been using it as a therapy for the problems I have been having. School has been crazy, my family is never around, and it feels as if I have no friends.
But this place. Always been by get away. The moss grown on the tall trees that seem to touch the sky, the fallen logs, the green ferns. The rocks, the almost quiet streams that flow through the ground. The moist, dark dirt that leaves a fine smell after it rains. The sun peeked through the tips of the trees and shined into my hazel eyes and lit up my golden brown hair. I took a deep breath and sighed out my emotions into my peaceful spot. I really appreciated this.
(my answer basically shows conflict and it shows details about the character and the appreciation and personality of the character. you can use it)
The information which the following passage (paragraph 6) mainly conveys is <u>C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.</u>
This is because from the complete text, there is the narration of the literature of the English and North American settlers and how different they were and this can be seen in option C as the influence of Shakespeare was evident in English literature.
<h3>What is a Narration?</h3>
This refers to the storytelling that is done with the aid of a narrator in order to advance a plot
Hence, we can see that The information which the following passage (paragraph 6) mainly conveys is <u>C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.</u>
This is because from the complete text, there is the narration of the literature of the English and North American settlers and how different they were and this can be seen in option C as the influence of Shakespeare was evident in English literature.
Read more about narration here:
brainly.com/question/24446368
#SPJ1
The answer choices are:
A. The passage explains that Shakespeare was an important influence on early colonial literature.
B. The passage explains the impact of England’s taxation on early colonial literature.
C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.brainly.com/question/24446368
D. The passage suggests that English literature was more interesting than early colonial literature.
Without a coat is preposition in " Don't go (without a coat)".