1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
charle [14.2K]
2 years ago
12

Okay this is the last part thanks.

Spanish
1 answer:
Zina [86]2 years ago
7 0

Answer:

ill only do meanings

Explanation:

andar- how your feeling (ex: ando muy bien) or it can also mean what your wearing (ex: ando con una camiseta verde)

estar- where you are at like a location

tener- to have

poder- something you can do

poner - to put on

saber- to know

venir- to come close

decir- to say

traer- to bring

conducir- to lead

producir- to produce

traducir- to translate

yo- i

tu- you

el ella usted- he/she

nosotros - we

vosotros- we but it is used in spain

ellos ellas- they ( masculine and feminime)

You might be interested in
8.06 Prueba 25 points on this one and my last one
Gekata [30.6K]

Fill in the blank.

Question 1 : Compré los _____ de chocolate para comer durante la película.

Answer 1: Compré los bombones de chocolate para comer durante la película.

Translation: I bought the <u>chocolates</u> to eat during the movie.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 2: Nosotros no ____ nada la semana que viene. (hacer)

Answer 2: Nosotros no haremos nada la semana que viene.

Translation: We will not do anything next week.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 3: Yo _____ estudiar este fin de semana. (poder)

Answer 3: Yo podré estudiar este fin de semana.

Translation: I will be able to study this weekend.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 4: La ropa ____ en la maleta. (caber)

Answer 4: La ropa cabrá en la maleta.

Translation: The clothes will fit in the suitcase.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 5: Tú ____ ir a la fiesta. (poder)

Answer 5: Tú podrás ir a la fiesta.

Translation: You will be able to go to the party.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 6: Tú ___ con tu familia. (venir)

Answer 6: Tú vendrás con tu familia.

Translation: You will come with your family.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 7: Yo ___ mantequilla en las palomitas. (poner)

Answer 7: Yo pondré mantequilla en las palomitas.

Translation: I'll put butter in the popcorn.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 8: Usted ___ de la casa temprano. (salir)

Answer 8: Usted saldrá de la casa temprano.

Translation: You will leave the house early.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 9: Nosotros no ___ ir al cine esta noche. (querer)

Answer 9: Nosotros no querremos ir al cine esta noche.

Translation: We will not want to go to the movies tonight.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 10: Mi libro no ___ en la mochila. (caber)

Answer 10: Mi libro no cabrá en la mochila.

Translation: My book will not fit in the backpack.

Fill in the blank.

Question 11: Compré palomitas en la ___ del cine.

Answer 11: Compré palomitas en la cantina del cine.

Translation: I bought popcorn in the cinema <u>canteen</u>.

Fill in the blank.

Question 12: Mi mamá me dio una ___ para ver una película hoy.

Answer 12: Mi mamá me dio una entrada para ver una película hoy.

Translation: My mom gave me a <u>ticket</u> to see a movie today.

Fill in the blank.

Question 13: En el cine yo me senté en una ___ muy cómoda.

Answer 13: En el cine yo me senté en una butaca muy cómoda.

Translation: In the cinema I sat in a very comfortable <u>armchair</u>.

Fill in the blank.

Question 14: El hombre es un actor y la mujer es una ____.

Answer 14: El hombre es un actor y la mujer es una actriz.

Translation: The man is an actor and the woman is an <u>actress</u>.

Fill in the blank.

Question 15: Otra palabra para la boletería es la ____.

Answer 15: Otra palabra para la boletería es la taquilla.

Translation: Another word for the box office is the <u>ticket office</u>.

\textit{\textbf{Spymore}}

5 0
3 years ago
SPANISH-
WARRIOR [948]

Answer:

think its "mis"

Explanation:

3 0
3 years ago
Select the best category for the items listed:
kkurt [141]
The correct answer is Postre
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Giving brainliest!
puteri [66]

Answer: Me gusta escuchar Is the answer

I did this before

Explanation:

Hope im correct

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What does Está allí mean in English? A. It's gone. B. It's anywhere. C. It's here. D. It's there.
salantis [7]
The correct answer is D; it's there
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What name does the enchanter want to keep don quijote from doing <br> In the man of La Mancha
    13·1 answer
  • Jackie has been waiting in line for concert tickets since 4AM because the consumers at the front of the line are the most likely
    15·2 answers
  • Which day comes between martes and Jueves?
    12·2 answers
  • Fill in the blanks with the correct form of TENER + QUE: Tú ____ ____ practicar el piano.
    8·2 answers
  • Fill in the blank with the correct form of the verb in parenthesis. Tú _________ (comer) Flag this Question Question 2 10 pts Fi
    9·1 answer
  • _[blank]_ que Hortensia use harina integral.
    13·1 answer
  • 21. Choose the appropriate reflexive pronoun
    13·2 answers
  • What does the groundskeeper notice about the photograph?
    8·2 answers
  • (1x5-51
    12·1 answer
  • Pronombres<br> BARRER<br> ESCRIBIR<br> TENER (0)<br> VENIR 0<br> (0)<br> YO
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!