Answer:
The United Nations Convention against Corruption is the only legally binding universal anti-corruption instrument. The Convention's far-reaching approach and the mandatory character of many of its provisions make it a unique tool for developing a comprehensive response to a global problem. The Convention covers five main areas: preventive measures, criminalization and law enforcement, international cooperation, asset recovery, and technical assistance and information exchange. The Convention covers many different forms of corruption, such as bribery, trading in influence, abuse of functions, and various acts of corruption in the private sector.
Explanation:
The answer is C. prescribed to you by a doctor for treating stress
Answer:
While I don’t believe this should be debate in a school setting (no matter the grade) because this is a serious thing for most people, I think that they should be taught and raised the same.
Evry child, boy or girl,should have the same resources and upbringing asone another. I get that there are some sensitive topics that are reserved for one one rather than the other however, teaching these things to both can reduce insensitivity toward the other. If they understand it better they won’t make fun of it as much. This is similar to the Dunning-Kruger effect. People who have less ability at something only judge others rather than themselves. For example, only girls learning about certain hygiene and other facts are helpful and can make then feel more comfortable talking about it. However, boys make fun of/teasse girls when they go throught those things often because they dont go throught it or dont understand it.
Some kids can’t have the same upbring based on their parents or other causes, may it be economic or domestic, however in public (places like schools or daycares) we should still teach the same values. Every kid should know right from wrong, to be kind and helpful and how to properly express themselves.
AHH I'm sorry I forgot I had an appointment. This is 213 words, I didn't have time to proofread as I went. Hope this helps at the very least!
The answer is D. "Plants about to sprout."
Given the context and the title of the passage, plants sprouting is the most logical choice. When the passage says, "Rooted, they grip down and begin to awaken," you can come to the conclusion that the author is referring to plants since the passage is about spring.
Answer:
dile a tu amiga Baka ya te dije