The excerpt of this question is missing; here is the missing excerpt:
Read the excerpt from chapter 8 of The Travels of Marco Polo and study the map.
[This] is an island lying about 1,000 miles south of Socotra. The people are Saracens who worship Mahomet. They have four sheikhs—that is to say, four elders—who exercise authority over the whole island. You must know that this island is one of the biggest and best in the whole world. It is said to measure about 4,000 miles in circumference. The people live by trade and industry. More elephants are bred here than in any other province; and I assure you that not so many elephant tusks are sold in all the rest of the world put together as in this island and that of Zanzibar.
The correct answer to this question is C. Madagascar
Explanation:
In the excerpt, the narrator refers to an island located "about 1,000 miles south of Socotra". About the island, the narrator describes some geographical features of it, as well as, features of its people. This includes the detail "More elephants are bred here than in any other province" that shows the number of elephants bred in this island is higher than in any other region.
Now, on the map, it can be deduced the island the author describes is Madagascar (Location C) because this is the only island located to the South of Socotra (Location A), which coincides with the description in the excerpt.
Certain
because disappointed isn’t as related to perplexed so it won’t make sense.
The inference is that the lesson from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health.
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference simply means the conclusion that can be deduced based on the information given.
In this case, the inference is that the lessons from the passage about health and fitness is the importance of taking care of one's health. It's also important to stay fit and exercise.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
Answer:
<em>Your question is incomplete. So instead I give you advice on how to identify and understand central ideas in stories. </em>
<em>Explanation:</em>
<em>To “determine a central idea” of a text means to figure out the author's main point or message about a topic.</em>
<em>* Examine the title and any blurbs included before the body of the text.</em>
<em>* Pay close attention to the opening and closing paragraphs.</em>
<em></em>