1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Marysya12 [62]
2 years ago
10

Read this sentence.

English
2 answers:
lozanna [386]2 years ago
8 0

Answer:

C  i dont know what the guy above me is answering

Explanation:

balandron [24]2 years ago
3 0
“My brother once won a tomato-eating contest” Carmen told us.
You might be interested in
How do paragraphs 4-5 contribute to the development of ideas in the text?
MatroZZZ [7]

Paragraphs 4-5 contribute to the development of ideas in the text because they explain how the gene drive changes mosquitoes’ DNA, as stated in option B.

<h3>What are paragraphs 4-5 about?</h3>

After reading paragraphs 4-5 of the text "Gene editing wiped out a population of mosquitoes in lab tests," we can tell they contribute the development of ideas by explaining how the gene drive works.

According to the information in paragraphs 4-5, the gene drive is used to change mosquitoes' DNA so that the female mosquito will not bite or procreate. By doing so, scientists would help prevent the spread of malaria, since it is through biting that the female mosquito transmits the disease.

With the information above in mind, we can choose option B as the correct answer.

The missing paragraphs 4-5 are the following:

The researchers changed the mosquitoes’ genes with a gene drive. Gene drives use the molecular “scissors” known as CRISPR/Cas9 to copy and paste themselves into an organism’s DNA at precise locations. They’re designed to break the rules of inheritance. They can quickly spread a genetic tweak to all offspring.

The new gene drive breaks a mosquito gene called doubles∈x. Female mosquitoes that inherit two copies of the broken gene develop like males. They are unable to bite or lay eggs. Being unable to bite means they can’t spread the malaria parasite. Males and females that inherit only one copy of the disrupted gene develop normally and are fertile. Males don’t bite, whether they have the gene drive or not.

Learn more about genes here:

brainly.com/question/284418

#SPJ1

5 0
2 years ago
What is the passive voice?​
Elden [556K]

Answer:

when the subject remain in last and objects remain in first this is called passive voice

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Help please my Journalism Class!!!!! I think its B but not sure... From Businesses Intensify Pitch for 'Savviest Generation Ever
aleksley [76]
I believe it’s answer choice A. Even though it does say that they are estimated to spend 155 billion dollars, they are asking questions related to spending money, such as where they shop and what books they like and so on.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
You might be thinking, “I don’t need to see a doctor just because my feet hurt.” Most of us don’t realize how important our feet
zzz [600]
The answer is B, because its asking for the opposing view
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Identify the inflection of the verb married.
garik1379 [7]

Answer:

The answer is past tense

6 0
3 years ago
Other questions:
  • What information can be revealed through characterization
    15·1 answer
  • Is "many of them carry obscure games." a dependent or independent clause
    9·1 answer
  • Match each writer to the romantic trait reflected by his poems
    11·1 answer
  • The Greek chorus in Antigone not only comments on the action of the play and relays background information, but it also gives th
    8·1 answer
  • Picture Perfect is a novel that tells the story of Anna and her three best friends, Jenny, Nick, and Toby. What role does Anna h
    9·1 answer
  • What can be inferred from the passage?
    5·2 answers
  • What happens to Mrs. Hutchinson?
    9·2 answers
  • "THE CALL OF THE WILD"
    15·2 answers
  • What major point was thomas paine trying to make using the evidence in this passage?
    14·1 answer
  • Hello, please help! This is due in 15 mins, and I do not understand !
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!