1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
rusak2 [61]
2 years ago
8

What is TURN RIGHT in Spanish (informal)

Spanish
2 answers:
IRINA_888 [86]2 years ago
8 0
Dobla a la derecha
Will be the correct answer
saveliy_v [14]2 years ago
8 0

Answer:

Girar a la derecha.

Explanation:

I speak Spanish fluently, so I know this. :)

You might be interested in
Qué causas posibles provocaron la caída de la civilización de teotihuacán según los videos?
Levart [38]
Are you looking for a translation?
8 0
3 years ago
Compare different kinds of music using Comparatives and Superlatives.
AnnZ [28]

Answer:

,gqeibk ced wjebfen jfiwmniow jqn jwj

Explanation:

ewvjfWJENV :CFjkk

kwnd jwbkla jwbi swsjdw

6 0
3 years ago
1. In our personal context and space, does a rational and concrete evidence enough for us to hold onto a belief that is in contr
rjkz [21]

Answer:

1. In our personal context and space, does a rational and concrete evidence enough for us to hold onto a belief that is in contrary to the prevailing opinion?

2. Is there such thing as social ignorance?

3. Are we really responsible and accountable on the rationality of our fellows?

NOT A SPANISH THO BUT HISTORY

Explanation:

hope you give me the brainliest answer

5 0
3 years ago
Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad ____ prepararon? nos la se las me la 2. La camarera llevó las ensaladas
AVprozaik [17]

Bold answers:

1. Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad ____ prepararon? nos la, se las, me la  

Answer 1: Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad nos la prepararon?

Translation 1: The chefs prepared lobster for us. Did they really prepare it for us?

-

2. La camarera llevó las ensaladas a tu mesa. ¿De verdad ___ llevó? se los, me la, te las  

Answer 2: La camarera llevó las ensaladas a tu mesa. ¿De verdad te las llevó?

Translation 2: The waitress brought the salads to your table. Did she really bring them to you?  

-

3. El restaurante le recomienda a usted el pavo. ¿De verdad ____ recomienda? nos lo, te los, se lo  

Answer 3: El restaurante le recomienda a usted el pavo. ¿De verdad se lo recomienda?

Translation 3: The restaurant recommends you the turkey. Do they really recommend it?

-

4. Tú compraste estos zapatos para mí. ¿De verdad tú ____ compraste? me la, me los, te los  

Answer 4: Tú compraste estos zapatos para mí. ¿De verdad tú me los compraste?

Translation 4: You bought these shoes for me. Did you really buy them for me?

-

5. El turista le entregó la propina a la empleada. ¿De verdad ____ entregó? me los, se la, te las  

Answer 5: El turista le entregó la propina a la empleada. ¿De verdad se la entregó?

Translation 5: The tourist handed the tip to the employee. Did he really give it to her?

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
PLZ HELP ME WITH THIS THANKS
Artyom0805 [142]
“Se compran zapatos” this sentence makes sense bc it’s a neutral. Meaning that is not directly to someone or something
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Example: Ud. + dormir
    12·2 answers
  • Mi amiga no vive en mi ciudad. Ella vive muy lejos en Europa. Para llamarla, necesito hacer una llamada de _________ distancia.
    6·2 answers
  • Does anyone know a good mnemonic device to remember the rules of preterite and imperfect for Spanish?
    14·1 answer
  • Look below at the questions help me
    15·1 answer
  • Why do you think the 2020 election has been extremely important to Hispanic voters?
    11·2 answers
  • What is the name of this part of the house?<br> 1. sótano <br> 2. garaje <br> 3. jardín
    13·2 answers
  • Can someone that watched the movie and did this help me out with this?
    14·1 answer
  • II. Write four sentences talking about what the weather is like where you live. Tell what the weather was
    9·1 answer
  • Mi padre. ( ser) profesor​
    5·2 answers
  • I need help and some are conjunctioned​
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!