Answer
the building of something, typically a large structure.
The detail from the passage that best supports the inference that Samoset's visit to the community positively changes the relationship between the colony members and the Native Americans is "<u>Being after some time of entertainment and gifts dismissed, a wjile after he came again...called Massaoit"</u>
<u />
Based on the passage, the colonists had were not able to communicate with the Indians, until Samsoet courageously came up to them and spoke broken English to them that they could understand.
After this visit, they were able to gain a lot of things from their relationship which benefitted them tremendously.
Read more here:
brainly.com/question/24419036
Answer:
A
Explanation:
The passage focuses mainly on taking care of eyeglasses
The correct answer is "Slang displays a tone that is too casual"
Slang speak is highly informal, sometimes even offensive. One should never use slang in a business setting because business deals should be kept highly informal and professional. Slang shouldn't be used under any circumstance as it may insult the people with whom we are talking by making it seem that we don't appreciate them or their business endeavors.
What unit and lesson is this? I may have completed it already