Answer:
The author responded to the conflicting viewpoints by describing a different alternative to it.
Explanation:
In "The High Line" passage, the author is trying to introduce with the beginnings of the High Line in New York City. The author describes how elevated mode of transport was constructed in the city and how it was opposed by the people of the city.
In the given passage, the author responds to the conflicting viewpoints by describing how that other cities also began to establish high lines.
Answer:
C
Explanation:
The page number directly follows an exact quote.
The irony of Gatsby's funeral is that hundreds of people would show up at his parties but no one showed up at his funeral. Even though he had everything and everyone loved him for his possessions, no one cared enough to know him personally. Nick was his only friend that Gatsby actually had.
Answer:
this
Explanation:
First, Old Man Warner actually believes that the Lottery is good for the town. Twice he calls young people a "pack of fools," for even considering doing away with the Lottery. Tied to this point, he is a very traditional man. To change tradition is sacrilegious.