Answer:
Nineteen Eighty-Four: A Novel, often published as 1984, is a dystopian social science fiction novel by English novelist George Orwell. ... Thematically, Nineteen Eighty-Four centres on the consequences of totalitarianism, mass surveillance, and repressive regimentation of persons and behaviours within society.
Explanation:
Length, fluidity and relevance.
I would say C because this passage talks about green building and how it's beneficial. Sentence 4 mentions about what the green roofs are made of and I don't think that would be necessary to include in this passage.
Answer: b because it is correct