Answer:666
Because the ball is softer than the floor, it does most of the denting and stores most of the energy. ... When you drop a ball from a greater height, it has more kinetic energy just before it hits the floor and stores more energy during the bounce—it dents farther as it comes to a stop.Explanation:
Ac<span>cording to this passage, Tom Stoppard is a playwright. that is a true option since the passage says they wrote a play. </span>
Answer:
B
Explanation:
it is constantly gaining speed
It illustrates that the war has alaready lasted three thousand years and yet it is not at an end. Only God will be able to judge those who drew a sword upon another.
It was Peter Vanderdonk, a descendant of a historian, who convinced the villagers to accept Rip Van Winkle's story. He said that everything Rip described about the time period he was coming from was true, and that there was no need to doubt his words. Thus, everyone believed Peter (as he was a successor of a learned man) and Rip was readmitted into his society.