I would say that her hair looked wild.
Answer:
Comparing between the plot and description which remains different from one and other.
Explanation:
The elements of exposition, the role of the said characters in developing the plot. The plot matches simultaneously, however their results suffer to a great extent. Analysis of events related to this conclusion. There should be an analysis of events, which is interesting as well
Answer:
A. When Marjorie and Bernice reached home at half after midnight they said good night at the top of the stairs.
Explanation:
The setting of any story or play can be simply stated as the time or period or geographical location of the play or story. This technique presents the mood of the story and allows the readers or audience to be familiar with the background of the story.
In the given passage from "Bernice Bobs Her Hair", the only setting (place or time) we can get is the time (<em>"half after midnight"</em>) and place (<em>"top of the stairs"</em>). These two simple and even trivial details provide the setting of the story, aside from which there is no mention of any other place or time period in the passage.
Thus, the correct answer is option A.
Answer:
The eagerness with which he and his wife were looking forward to their trip.
-Many of the churches were in use because it was a weekend.
-Not having been told that the weekend they’d booked was a public holiday.
Explanation: