Answer:
C.
Explanation:
It would be C because it is sorted in some areas.
Not so good with explanations. . .
Because He is forced to work in every weather condition, no matter how hot or cold. The constant toil Douglass’s hope and destroys his interest in intellectual pursuits. He is unable to think clearly but he cannot follow through out of a combination of hope and fear.
The best description of Henry’s tone in this passage are:
<h3>What are Rhetorical devices?</h3>
This is known to be tools or any stylistic devices or persuasive devices or any language that are used to pass out any given point or convince a person or audience.
Note that The best description of Henry’s tone in the passage are Committed and Urgent as it tell what he really wanted to do and how committed he was to it.
See ful question below
Based on his word choice and rhetorical devices, identify the best description of Henry’s tone in this passage.
Choose two options.
a.unemotional
b.discouraged
c.committed
d.cautious
e.fearful
f. urgent
Learn more about rhetorical devices from
brainly.com/question/17653354
#SPJ1
It's giving them a lot of attention, while also providing their brand slogan.