Answer:
If your doing a essay I can help with some fun ideas for font. Look up Text Fonts Generator. It will be a site with a star in a red box. Happy writing~!
Explanation:
Hi! Hola! Aloha!
The four galleries in the NMAAHC are the culture galleries, community galleries, history galleries, and history hall.
I’m not 100% sure but let me know if I’m wrong!
Hope this helps !
Answer and Explanation:
- Because the old man's vulture eye tormented him and he had to rid himself of it forever. The evidence in the story proves that the narrator is mentally unstable. His insanity is well-hidden behind the facade of a calculated killer; however, his true insanity is shown times throughout the story
If this answer useful kindly mark it as a Brilliant.
Best wishes
Answer:
War" is a short story by Jack London, about a young man scouting for his army. Sides and causes are never mentioned, so the conflict is reduced to its bare essentials; men are fighting, and the scout's job is to bring back information to allow his side an advantage.
Explanation:
The correct option is CAUTION.
From the passage given above, it can be seen that the the man been talked about in the passage is been cautious in his bid to join the crowd. He looked at the crowd carefully, noticing the number of people in the crowd and their behavior, at the same time he was imagining a lot of things in his head about the reason why the crowd gathered.