Let's read the text again...
My grandfather the fisherman always told me that the best way to communicate with fish is to drop them a line.
There are three phrases that help us to understand the pun in the text: The grandfather is a fisherman, it means his job is to catch fish, by communicate he means to make the fish come closer, and by drop them a line he means the fishing rod thread.
Taking the above into account the correct answers are:
A.“communicate” and “drop them a line”
B.The pun plays on a phrase that means both to send a note and to attempt to catch a fish.
Modern language association
Diversity strengthens a community because everyone in it can learn something. For an example, each culture is taught and brought up a different way. The things they've learned may be different from the things that you were taught. Diversity can teach you to appreciate other cultures and how deal with new experiences when you go to different places. When a community can be accepting and understanding it actually makes the community better.
Answer:
illustrate the feelings of the characters.
In this passage, the dialogue serves to illustrate the feelings of the characters. We can see that Acrisius is angry, as he asks who the father of the child is. We can also see that Danae is proud to state that Zeus is the father. Both pride and anger are feelings, which are illustrated by the dialogue in the passage. Other ways to express the feelings that the characters of a story are having is through their actions or by using an omniscient narrator.
Explanation: