1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Karolina [17]
3 years ago
15

3. Based on the passage, what happened to Phineas after the accident?

English
1 answer:
alexdok [17]3 years ago
6 0

Answer:

where is the passage?

Explanation:

You might be interested in
Match the character to the tone each represents.
lubasha [3.4K]

Answer:

1). Squealer: Insincerity

2). Napoleon: Intimidation

3). Boxer: Patriotism

4). Snowball: Idealism

Explanation:

1).  Squealer displays insincerity as he keeps lying and influencing the animals persistently all through the course of the text for backing the pigs rule.

2). Napoleon mirrors Intimidation as he employs his own dogs to subdue the farm animals so that they follow him blindly go after him and do not listen to any other.

3). Boxer displays utter patriotism as he frantically perpetuates Napolean's ideas and follows him blindly to safeguard the animals of the farm without understanding Napolean's trick behind it. He is very innocent and keeps repeating the phrases which display his patriotism.

4). Snowball reflects idealism as he is a true individual and honestly feels the need for revolution for the betterment of the farm animals.

8 0
3 years ago
4. What does the author's use of figurative language in paragraph 23
Liula [17]

Answer:

In paragraph 23 of Ray Bradbury's All Summer in a Day, Margot is created as a nine-year-old protagonist who relocates from Earth to Venus.

On this occasion (Page 23 that is,) she is featured in an emotional state wherein she misses her home planet and the intensity of the Sun she felt.

She expresses these memories and positive feelings using metaphorical statements such as the sun being a flower that blooms for only an hour every seven years on Venus.

In contrast to Earth, the sun was available for about 7 hours per day, every day.

Explanation:

The text from which the question is excerpted is a science fiction genre written in 1950.

Because Venus is about 67 million miles from the sun (that is, seventy-two percent of the distance from Earth to the sun, there is a great difference in the amount of daylight received on Earth in contrast to that which is received on Venus.

For Margot, she was very homesick. She imagined that the kids her age at Venus had even forgotten how the sun looked like given that it appeared about seven years ago for just one hour.

The above is the picture the writer tries to capture in the story.

Please see more related answers here:

https://brainly.in/question/7151044

Cheers

5 0
3 years ago
What happen to Arthur "Boo" Radley in chapter 1 in To Kill a Mockingbird​
Inessa [10]

Answer:

Arthur “Boo” Radley lives in the run-down Radley Place, and no one has seen him outside it in years. Scout recounts how, as a boy, Boo got in trouble with the law and his father imprisoned him in the house as punishment. He was not heard from until fifteen years later, when he stabbed his father with a pair of scissors. Although people suggested that Boo was crazy, old Mr. Radley refused to have his son committed to an asylum. When the old man died, Boo’s brother, Nathan, came to live in the house with Boo. Nevertheless, Boo continued to stay inside.

Explanation:

https://www.sparknotes.com/lit/mocking/section1/

7 0
3 years ago
Summarize the challenges faced by Everest's climbers. Cite textual evidence in your response.​
Viefleur [7K]

Answer:

Most challenges are pretty easy but once you get up to the death zone you have low oxygen and the temperature is devastating not only that but once you have reached the summit you also have to make your way back down while your tired and low on oxygen. Making you way back down is the harder part because your going along with gravity and making one mistake will cost you your life.

Explanatio

4 0
3 years ago
Which sentence does not contain any errors? A. They'res a rumor going around the family that my uncle is moving to Spain. B. My
dalvyx [7]
B. is the only one correct. 
A. should be: there's a rumor going around the family that my uncle is moving to Spain because you are saying there is not they ares. 
C. Should be: most people in line at the roller coaster will not admit they're nervous because you are saying they are instead of there, like over there.
D. Should be: it's a known fact that fried foods are not good for you because you are saying it is. 
Hope this helps have the best day EVAH choose mine as brainliest please!!!!!
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • PART B: which detail from the text best support the answer to Part A? Manage emotions
    15·1 answer
  • He is taller by almost the breadth of my nail, than any of his court, which alone is enough to strike an awe into the beholders.
    10·1 answer
  • Anybody who read The Odyssey should be able to answer this.
    14·2 answers
  • <<
    5·1 answer
  • In what way is the word document used in this sentence?
    6·1 answer
  • Hello<br> .........<br> hi<br> fgjhakadjhgcjkjlSM
    10·2 answers
  • What is verb tense?<br> Are they like anger things?<br> Are they moods?
    6·2 answers
  • Freak the mighty max external conflicts
    15·1 answer
  • How does Louise demonstrate appropriate behavior for participating in a group discussion? Select two options.
    12·1 answer
  • PLEASE PLEASE HELP ME WITH THIS STORY PLEASE PLEASE HELP ME NOW PLEASE
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!