Answer:
A
Explanation:
its correct I did the same test
Establishing a bond with grandparents is great for kids in many ways. Grandparents can be positive role models and influences, and they can provide a sense of cultural heritage and family history. Grandparents provide their grandkids with love, have their best interests at heart, and can make them feel safe.
Grandparents also encourage a child's healthy development. Overnight trips to Grandma's house, for example, may be less traumatic than sleepovers with peers and can help kids develop independence. Another benefit — grandparents may have lots of time to spend playing with and reading to kids. Such dedicated attention only improves a child's developmental and learning skills.
Tips for Staying in Touch
In today's world, though, families may be scattered across the country, and jam-packed school and work schedules may interfere with regular time with grandparents. Despite physical distance or busy schedules, you can encourage your kids to develop a closer bond with their grandparents.
Try these tips:
Visit often.
Pass it on.
Chart a family tree.
Call Often.
I think the answer would be : C. Acrophobia : heights
The definition of xenophobia is the fear of the person beside his/her own culture
And the definition of Acrophobia is the fear of height. So i think both have the same analogy
hope this helps
3. We can actually infer that the main idea of the passage is: C. Hurricanes are large, dangerous storms.
4. We see that here the main idea of the passage is that: B. There are many types of exercise.
5. The main idea of the passage here is: C. Birds have unique features.
<h3>What is main idea?</h3>
Main idea actually refers to the central lesson or important lesson that an author or a writer wants to communicate to the readers.
We see that the above answers are correct for each passage because they reveal the main idea in each passage.
Learn more about main idea on brainly.com/question/163258
#SPJ1
Answer:
letter is to word as note is to story