"Although it was raining fairly hard the Team still played its best game ever. " 
I think that could be the answer- but I'm not 100% sure :') hope this helped.
        
             
        
        
        
Answer:
<em>I may assert th’ Eternal Providence,</em>
<em>And justifie the wayes of God to men.</em>
Explanation:
John Milton's epic narrative poem "Paradise Lost" is a retelling of the Biblical story of the fall of man from God's grace and from the garden of Eden. This poem was written by Milton as an effort to retell the story for the better understanding of the people.
Book I of the text provides the prologue of the epic poem where Milton states that "I may assert th’ Eternal Providence,/And justifie the wayes of God to men". These lines from line 25 and 26 seems to be the main purpose of this work. Invoking to the supreme to "aid to (his) adventrous Song", he continues to state his purpose, that he had wanted to let the world understand more easily the fall of man from grace, and out of the Garden of Eden. 
Thus, the two lines that provide clues to his purpose in writing the epic poem will be
<em>I may assert th’ Eternal Providence,</em>
<em>And justifie the wayes of God to men.</em>
 
        
             
        
        
        
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
 
        
             
        
        
        
Answer:
Like a mirror, it shares how you look. Reflection.
Explanation:
Brainliest helps.
 
        
             
        
        
        
Answer:
1. Make sure parents feel listened to.
2. The simple things work best.
3. Give feedback.
4. Help parents to support homework.
5. Be creative in where you hold events and who you invite.
6. Use social media to start conversations.
7. Set up blogs.
8. Involve parents in action research.
Explanation: