Answer: IT experts from the Quran if something is said in the Quran is always true. Why? because it's God words
Explanation:
Only 600 were left standing in what was one of the costliest battles in the pacific front. The japanese were the most affected with heavy casualties and suicide cases.
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Answer:
The experience that Aleksandr Solzhenitsyn describe in the excerpt from the Gulag Archipelago is letter c, in which it reads that the experience of being arrested. It can be seen in the excerpt from the Gulag Archipelago where in Aleksandr describes his experience from being arrested
answer is c