1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Aloiza [94]
2 years ago
15

Choose the correct preterite verb form of "invitar" to complete the sentence:

Spanish
2 answers:
kondor19780726 [428]2 years ago
8 0

Answer:

B. Invité

Explanation:

I think the preterite conjugation for yo is é, so it should end in that. Invitó is for el/ella, and invito is present tense.

valentinak56 [21]2 years ago
6 0
The correct answer is c i think
You might be interested in
What was recently opened in the downtown area?
solong [7]
Is this an 2 choice of just one
5 0
2 years ago
Read 2 more answers
¿Qué hora es? Write out in words the following times, indicating whether it's morning, noon, afternoon, or night. Use appropriat
patriot [66]

Answer:

1.doce de la tarde 2.siete con cinco de la manana 3.nueve trienta y cinco de la noche 4.cinco con quince de la tarde 5. una y media de la tarde

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
How do you successfully prioritize your day
atroni [7]

Answer:

Explanation:

Priorizar significa que se anteponen ciertas actividades sobre otras de acuerdo a un cierto nivel de importancia que cada quien le genera.

En mi caso agendo todas mis actividades de tal manera que cuando tengo saturación de actividades o se sobreponen yo determino, por orden de importancia que actividad es la que atiendo y que actividad pospongo o cancelo.

6 0
2 years ago
Fill the blank.
storchak [24]
<h3>Fill the blank.</h3>

1. La __________ es una imagen de los huesos.

Answer 1: radiografía

La radiografía es una imagen de los huesos.

The radiography is an image of the bones.

-

2. Cuando tienes una infección, tienes que tomar.

Answer 2: antibióticos

Cuando tienes una infección, tienes que tomar antibióticos.

When you have an infection, you have to take antibiotics.

-

3. Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una __________ del médico.

Answer 3: receta

Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una receta del médico.

To buy certain medicines, you need to present a doctor's prescription.

-

4. Ella está __________. La niña va a nacer el mes que viene.

Answer 4: embarazada

Ella está embarazada. La niña va a nacer el mes que viene.

She is pregnant. The girl will be born next month.

-

5. A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la __________.

Answer 5: pierna

A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la pierna.

Sometimes, when you're running, you hurt your leg.

-

6. En cada mano tenemos cinco __________.

Answer 6: dedos

En cada mano tenemos cinco dedos.

In each hand we have five fingers.

-

7. Los órganos del cuerop con los que podemos ver son los___.

Answer 7: ojos

Los órganos del cuerpo con los que podemos ver son los ojos.

The organs of the body with which we can see are the eyes.

-

8. Lo opuesto de enfermo es __________.

Answer 8: sano

Lo opuesto de enfermo es sano.

The opposite of sick is healthy.

-

9. El lugar donde compramos los medicamentos es una ____.

Answer 9: farmacia

El lugar donde compramos los medicamentos es una farmacia.

The place where we buy the medicines is a drugstore.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Choose the correct form of ser to complete the sentence below.
8_murik_8 [283]

c .es would be my answer , but b also applies if you are talking to him  directly and saying it as a compliment , c would be if you are just talking about him to someone else

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Any Spanish words that start with W please help
    12·2 answers
  • 1. La ___________ es una imagen de los huesos. 2. Cuando tienes una infección, tienes que tomar ___________. 3. Para comprar alg
    11·1 answer
  • Las vacas comen hay.
    13·2 answers
  • Generally, married women legally retain two maiden surnames. <br> (a)- True<br> (b)- False
    11·2 answers
  • Read the following dialogue between Charlie and Sophie and observe the use of subjunctive. USE THIS AS A MODEL FOR YOUR OWN DIAL
    6·1 answer
  • Your best friend Anita is about to turn 15. Write out an invitation to her birthday party. (La quinceañera)
    13·2 answers
  • el paciente A) Si (if) una persona anda delante del carro, es necesario ________. El médico B) donde andan las personas cuando q
    8·1 answer
  • What is the length of an unknown leg in the right triangle 8cm 16cm 20cm 40 cm​
    15·1 answer
  • You have just arrived at school and are asking how your friends are doing. Using the pictures to help you, fill in the blanks wi
    11·1 answer
  • *Write the English definition for each verb and highlight the “o” that will stem change when you conjugate the verb.
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!