Answer:
The first in the trilogy, this graphic novel based on the life of John Lewis, opens with a group of African Americans marching across a bridge. The police tell them to turn around and they choose to kneel instead. They are then assaulted and have tear gas thrown at them. Book One spans John Lewis' youth in rural Alabama, his life-changing meeting with Martin Luther King, Jr., the birth of the Nashville Student Movement, and their battle to tear down segregation through nonviolent lunch counter sit-ins, building to a stunning climax on the steps of City Hall.
Explanation:
Kahi jeeb llakeee back he. a a e jjnj vfbea naj
Answer:
c. an advertisement
Explanation:
The passage would most likely be found in an advertisement. This is because of the way it is written. The text includes promotional offers and includes statements that favor the product over all others.
Here are quotes that back my explanation:
• “Why not try one today? The first one is on us!” This is a fine example of a promotional offer.
• “This is the best drink in the whole world!” This quote clearly shows the author of the passage is providing a biased opinion to interest the reader, since their is no such thing as the world best drink.
Explanation:
you need to find the identity and content of the editorrials so you can know what site is it