1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
vitfil [10]
3 years ago
6

In the story The Day The Crayons Quit. What do the Memory Moments in this book help you understand?

English
1 answer:
Licemer1 [7]3 years ago
8 0

Answer: Your answer is C good luck!

Explanation:

You might be interested in
What can we infer about general zaroff based on his desire to hunt humans?
Ksivusya [100]
General Zaroff is so skilled at hunting that he no longer finds enjoyment in hunting simple game like deer or ducks because he finds it too easy. He has been hunting for an extensive amount of time and he likes the challenge of hunting game without instinct but with reason. Rainsford is also a very smart and skilled hunter which interests General Zaroff for some exciting game. 
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Ok you guys need to tell me who is this ​
vladimir2022 [97]

Answer:

darren watkins ishowspeed

Explanation:

6 0
3 years ago
Select the correct text in the passage.
Evgesh-ka [11]

Answer:

(edit) NOT we ran the gaunlet

(edit) NOT the space of sky above us

it is the dark muddy lanes behind the houses

it is the dark odorous stables

Explanation:

honestly man if you actually read it it asks what four phrases desribe the setting?

a setting is the place or type of surroundings where something is positioned or where an event takes place.

so you really just pick what the excerpt really describes seeing.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
I need help woth typing class its been such a long dayy
solmaris [256]

Answer:

An education is becoming more important in our society. More jobs will be open to the skilled person, with fewer jobs open to the unskilled or less educated person. Future jobs will require people who can communicate and have basic math and reading skills. It is predicted that there will be a large number of new jobs to those with the appropriate training who want to work in an office. These jobs will require the skills listed above and an ability to process office documents.

To quickly process quality office documents will take a great deal of training.A person must be able to key rapidly, format a variety of documents, make decisions, follow directions, recognize all types of errors and apply language skills. In addition to these skills, the best office will be willing to put forth an extra effort. You should begin to put an extra effort today to get the training needed to become one of the skilled

Explanation:

This is all I could make out hope it helps.

6 0
3 years ago
ANSWER FOR 100 POINTS
Yakvenalex [24]

Answer:

I need a pic of the passage.

Explanation:

I can't answer the question without looking at what you were supposed to read. Please send a pic of the passage so I can help.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • 1
    14·1 answer
  • Any help with any one of these questions will be appreciated :)
    11·1 answer
  • In the first section of Beowulf, which part is most clearly the climax? For APEX
    9·1 answer
  • What is intuitive writing
    14·1 answer
  • Is Pain a abstract noun
    12·2 answers
  • When a descriptive word, phrase, or clause is essential to the meaning of a sentence, that element is
    15·2 answers
  • Resistance or confrontation that shapes the development of plot is called _____
    11·2 answers
  • Which quotation most clearly reveals the locations of
    7·1 answer
  • Why is getting the paper back so important to Tom?
    9·1 answer
  • Ben waved vaguely toward the forest. "They make small camps for a while and then move on. The Penobscots stick like burrs, won't
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!