1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
lara [203]
3 years ago
9

Read the following passage. Then tell which statement is true. Ronti was an unusual elf. He was bigger than most elves, and he w

ore his hat at a strange angle. He was always humming human songs, and unlike other elves, he enjoyed swimming. What made Ronti really different, however, was his ears. They were rounded, not pointy! The other elves had never seen anything like it before.
A) The passage does not tell the setting of the story.

B) The passage does not mention any characters in the story.

C) The passage is most likely from a drama.

D) The passage does not have any supporting ideas.
Arts
2 answers:
enot [183]3 years ago
7 0
The answer is A) The passage does not tell the setting of the story.
Mnenie [13.5K]3 years ago
6 0

Answer:

Mellow!

Explanation:

Hi its A buddy :)

YOu also wasted you time going down here so HA

You might be interested in
Why do you think movies don't give an accurate picture of cowboys' lives
Romashka [77]
Because the creators have probably never seen an accurate cowboy
4 0
3 years ago
Which artist is known for his dramatic compositions often filled with swirling clouds and dim lighting?
Veronika [31]
The artist known for this type of style is Tintoretto. 
He was an Italian artist who lived during the period of Renaissance, in the 16th century. His style, which includes dramatic compositions often filled with swirling clouds and dim lighting, was what gave him the nickname Il Furioso, meaning The Furious One, because it seemed rather aggressive. Here is an example of his painting, The Last Supper. 

7 0
3 years ago
A group of plaintiffs alleged that a store ran a promotion with an advertisement stating that if customers purchased merchandise
Sever21 [200]

Yes I believe,

if they bought merch for a 100 they woul get  a 50 dollar gift card within 30 days.

but then a customer got a 50 of 200, so he had to buy over a 100

5 0
3 years ago
The use of value to create the illusion of depth in a landscape painting is
Usimov [2.4K]

Answer:

atmospheric perspective

Explanation:

please mark me brainliest

5 0
3 years ago
Submit your reflections on Fritz Koenig's sphere to the discussion board. Respectfully respond to at least two of your classmate
serg [7]

Answer:

ssc

Explanation:

5 0
3 years ago
Other questions:
  • The main idea of a text (5 points)
    14·2 answers
  • PLS HELP ME I NEED TO LEARN TREBLE CLEF REALY FAST
    5·2 answers
  • What bigger picture can you infer from the details in the article?
    6·2 answers
  • The earliest type of phonograph was recorded sound on a
    11·1 answer
  • Which response is the correct definition of "cadenza"? a. a term for the principal theme in a fugue b. the German word for the h
    15·1 answer
  • Describan el espacio y el tiempo en el que ocurren los sucesos para reconstruir el marco narrativo. El pescador y el genio
    5·1 answer
  • Who knows Aphmau and all the people from aphmau's roleplay videos?
    10·1 answer
  • Tell us about your experience with art and its meaning in your life<br> Please, it's for tomorrow
    10·1 answer
  • I drew this it's Todoroki rate it 1 to 10 lol
    13·2 answers
  • Who likes my drawing ?? so far (giving free brainlist thingy)
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!