Answer:
Incomplete question there is a passage to be read.
Passage
About the hour of ten o’clock, the whole plain was crowded with horsemen, horsewomen, and foot-passengers, hastening to the tournament; and shortly after, a grand flourish of trumpets announced Prince John and his retinue, attended by many of those knights who meant to take share in the game, as well as others who had no such intention.
The answer is option C
A powerful monarch backed by a noble fighting class.
Explanation:
It is already describe in the passage how the fighting class were loyal to their nobles, as well as the culture from before was derived of the people in the passage. Monarch is a sovereign head of state, especially a king, queen, or emperor.
Nobility is a social class normally ranked immediately under royalty and found in some societies that have a formal aristocracy. Nobility possesses more acknowledged privileges and higher social status than most other classes in society.
Answer:
Date Account title Debit Credit
XX-XX-XX Cash Rs 30,000
Account Receivable - Rajesh Rs 30,000
Rajesh is a Receivable so when they pay, reduce the amount they owe by the amount they paid. Doing so would mean crediting their account.
The Cash account will be debited to show that Cash was received because assets like cash are debited when they increase.
<span>A. provided a precedent for international cooperation and justice for all war crimes</span>
Answer: With the entry of the United States into the war.
Explanation:
Before the United States entered World War I, the German-led Axis powers were in the lead. Russia was on its knees due to industrial underdevelopment had major problems in the military. Germany was more technologically advanced than France and Britain, which had a lot of problems. The United States' entry into the war changed the balance of power in favor of the Entente. The United States enters the war after Germany violated the agreement on neutrality with the United States, sinking some American ships. The United States was afraid that Britain and France would not repay America's debt because they were buying huge quantities of weapons.
Answer: Europe I believe.