The main idea is basically "what is the passage saying?" If you read you will realize that it's informational passage of effects of removing forest canopy and soil erosion. The correct answer would, therefore, be D.
Answer:
we according to wear things that we extraordinary we fly on a wall that is only one extraordinary you go to the hill stations and climb the mountain you can you can decide that you are facing on the wall
Answer:
"a central metaphor (=one that a poem or book is based around)The poet as something carried by the ocean is a central metaphor in the book."
Explanation:
city - countable;
homework - uncountable;
information - uncountable;
money - uncountable;
news - uncountable;
office - countable;
problem - countable;
tooth - countable;
weather - uncountable;
women - countable.
Green eyes.
<span>Douglass believed that slavery was not natural to black people, they need to study and learn how to read and write. He knew they have rights. Captain Anthony is a cruel man who enjoys whipping slaves and he is called captain because he piloted ships up the Chesapeake Bay.</span>