Answer:
A simile is a figure of speech that compares two different things in an interesting way.
A metaphor states that one thing is another thing
Explanation:
Answer:
Internet Authority Association (IAA), because it is not a real style of citation. Others are existent and commonly used whereas IAA is not real.
Answer:
The main character killed the old man because of his glass eye.
Explanation:
In the story, the main character denies of being called a serial killer. The only reason that he killed the old man was because of his glass eye that was bothering him so much. The old man was never rude towards the killer, nothing like that. It is also why the murder took so long to preform.
When readers understand meaning not directly stated, they infer what the writer means.
The central idea that can be gotten from the passage is that D. Anagnos shows his generosity as he gives his wise advice and his expensive present to Annie.
The central idea simply means the main idea that's in a passage or story. It's what the author wants the readers to know.
From the information given, it can be noted that the summary is that Anagnos shows his generosity as he gives his wise advice and his expensive present to Annie. A garnet ring was given as a gift.
Learn more about central idea on:
brainly.com/question/13942462