Answer:
they need to stay outa trouble because they live with their older brothers because there parents died.....Can i have brainliest
Explanation:
I have read "The Things They Carried" by Tim O'Brien. This story is a fictional story about a young man who was drafted for the Vietnam war in his first years of college. This book describes the coming of age of multiple characters in its portrayal of each character individualistically. It shows how fast each of these young men had to grow up after joining the war and the difficulties they faced. It is easy to forget how young these guys are because of the things they say or the actions they must take. There are many moments in the book that make you stop and go "Hey wait. These are just kids," and it really shows the maturing process and the stresses of war in addition to suddenly being thrust into adulthood.
In the short story “ A Dead Woman's Secret by Guy de Maupassant, the basic theme is devoted to family and private relationships. The main characters in the story are Marguerite (the daughter), the judge (the son), the priest, and the deceased mother. Marguerite is a nun and she is very religious.
What are the "two opposing forces: King discusses in this section? How does King's discussion of these two forces serve his purpose? King discusses the force of complacency and the force of bitterness and hatred to show how oppression has affected the block community.
The words from the text that explain how Rosencrantz and Guildenstern are treated in Hamlet is option A which is Resemble each other.
<h3>What is a passage?</h3>
A passage refer to words or write ups that is pen down by a writer or an author which is base on experiences, stories,thoughts, ideas or occurrences and questions are provided in order to best understand the passage. The passage talk about a play by Shakespeare in which the main characters died.
Therefore, The words from the text that explain how Rosencrantz and Guildenstern are treated in Hamlet is option A which is Resemble each other
Learn more about passage below.
brainly.com/question/12555695
#SPJ1