1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
4vir4ik [10]
2 years ago
8

Hi evreyone who sees this pls friend me :(

Spanish
2 answers:
wariber [46]2 years ago
7 0

Answer:

okay.  I'm inviting you now.

Explanation:

Maslowich2 years ago
6 0

Answer:

hi i dont know how to friend but can you guys check out my new question, i need help

Explanation:

You might be interested in
Which word best completes the sentence?
guajiro [1.7K]
D) navegador
I took Spanish classes
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following sentences could take the place of: Yo dije la verdad a mi madre.
LiRa [457]

Which of the following sentences could take the place of: Yo dije la verdad a mi madre./ Se la dije. / Le la dije. / La se dije.

Answer : Se la dije.

Explanation : The indirect object points out to the receiver of the action of the verb and the direct object concretes the action of the verb. In this sentence the direct object is "la verdad" and the indirect object is "mi madre". The pronoun "se" is an invariable pronoun that substitutes the indirect object as a variant of "le", when it is followed by another pronoun. The pronoun "se" does not change in terms of number or gender, unlike the direct object pronoun that does indicate gender and number, which is why the direct object pronoun has the same gender and number as the word it replaces, which it is "la verdad", which is a singular feminine noun and is replaced by "la". Then the combination of indirect object pronoun + direct object pronoun results: Se => mi madre + la => la verdad.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​  



3 0
3 years ago
111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
nlexa [21]

Answer:

?

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. —Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK) 3. Rafael y tú han
diamong [38]

1. Éste ha sido tu mejor año. No estoy segura (BLANK)

Answer 1: No estoy segura de que éste haya sido mi mejor año.

Translation: I am not sure that this has been my best year.

2. El ejercicio le ha aliviado el estrés. Dudo (BLANK)  

Answer 2: Dudo que el ejercicio me haya aliviado el estrés.

Translation: I doubt that exercise has relieved my stress.

3. Rafael y tú han sufrido muchas presiones. Niego (BLANK)  

Answer 3: Niego que Rafael y yo hayamos sufrido muchas presiones.

Translation: I deny that Rafael and I have suffered a lot of pressures.

4. El gobierno ha estudiado el problema. Es improbable (BLANK)

Answer 4: Es improbable que el gobierno haya estudiado el problema.

Translation: It is unlikely that the government had studied the problem.

5. Ustedes han sido muy buenos amigos siempre. No es cierto (BLANK)

Answer 5: No es cierto que nosotros hayamos sido siempre muy buenos amigos.

Translation: It is not true that we had always been very good friends.

6. Has hecho todo lo que pudiste. No es seguro (BLANK)  

Answer 6: No es seguro que yo haya hecho todo lo que podía.

Translation: It is not certain that I had done everything I could.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
—Hola, Felipe, ¿cómo estás?<br> —________.
ziro4ka [17]

The answer is Estoy Bien..Hope it helps

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What continent has the Spanish-speaking country with the smallest population? North America Europe South America Africa
    15·2 answers
  • Cual es mas importante?la velocidad de carga de internet o la de descarga?
    15·1 answer
  • Explain the significance of baseball in cuba. Write your answer in English.
    13·2 answers
  • Qué tal? ____________________ soy Elena Marcos. Carlos: Mucho gusto. Me llamo Carlos Tapia.
    6·2 answers
  • Las clases terminan. Question 2 with 1 blank Vamos a la playa. Question 3 with 1 blank Acampamos. Question 4 with 1 blank Nieva
    13·1 answer
  • ____________ nos interesan los libros de Tolstoi. A. A ustedes B. A ellos C. A mí D. A nosotros
    7·2 answers
  • Jackie Robinson broke the color barrier in Major League Baseball in 1947 what team did he play for​
    14·1 answer
  • What is the stem of the verb visitar?
    5·2 answers
  • Could you guys check my Spanish homework?
    13·2 answers
  • Somebody help me ASAP
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!