1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
vitfil [10]
3 years ago
13

Ocupo un resumen del libro Confesiones de un inquisidor de aprox 120 palabras, ¿alguien me podría ayudar?

Spanish
1 answer:
Effectus [21]3 years ago
6 0
Si con mucho gusto en q necesitas ayuda
You might be interested in
What will be the future of small grocery stores? Why? Defend your opinions.
Crazy boy [7]
What are the options there is to choose from?
7 0
3 years ago
Uds. (empezar)
blsea [12.9K]

Question 1: Uds. (empezar)

Answer 1: Ustedes empiezan.

Question 2: Ud. (mirar)

Answer 2: Usted mira.

Question 3: Ud. (escribir)

Answer 3: Usted escribe.

Question 4: Ud. (comer)

Answer 4: Usted come.

Question 5: Ud. (beber)

Answer 5: Usted bebe.

Question 6: Ud. (respirar)

Answer 6: Usted respira.

Question 7: Usted (estudiar)

Answer 7: Usted estudia.

Question 8: Usted (escuchar)

Answer 8: Usted escucha.

Question 9: Ustedes (beber)

Answer 9: Ustedes beben.

Question 10: Usted (ver)

Answer 10: Usted ve.

Question 11: Uds. (usar)

Answer 11: Ustedes usan.

Question 11: Uds. (estudiar)

Answer 12: Ustedes estudian.

Question 13: Uds. (escribir)

Answer 13: Ustedes escriben.

Question 14: Uds. (comer)

Answer 14: Ustedes comen.

Question 15: Uds. (bailar)

Answer 15: Ustedes bailan.

\textit{\textbf{Spymore}}​

8 0
3 years ago
5. Tim escribió un correo electrónico acerca de su viaje en el tren a las nubes. Mientras lees,
nikdorinn [45]

Answer:

-Pasé

-Compré

-Disfrutamos

-Llegamos

-Tomaste

I hope this helps good luck!

4 0
3 years ago
7. Estudiamos a Sócrates, Aristóteles y Platón en la clase de
levacccp [35]

Answer:

Filosofía

Explanation:

they are philosophers so that is likely to be the answer. But if u studied them in another specific class then put the name of that class

7 0
3 years ago
Tú_______________el basquetbol en el gimnasio anoche
makvit [3.9K]
The answer is C. It is past tense and the correct way of practiced
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What does this mean?
    6·1 answer
  • What is the meaning of the word justo?<br> A. fair <br> B. together <br> C. kind <br> D. mean
    5·2 answers
  • Comparar<br> Elige la palaces adecuada para completar las oracionds comparativas.
    5·1 answer
  • Nuria (1) _____(trabajar) por la noche en el servicio de atención al cliente de Airfone. Ella (2) _____(ser) una empleada muy re
    10·2 answers
  • Nosotros__ a la class de Espanol todos los dias
    7·2 answers
  • Fill in the blank<br><br> Si uno va a esquiar, necesita , , y .
    10·2 answers
  • Fill in the blank with the plural from of el lapiz
    7·2 answers
  • Estoy limpiando la casa. Voy a ___ la cocina ahora
    5·2 answers
  • Does anyone know this?​
    7·2 answers
  • La semana pasada, ellos (conocer) _____________ a un jugador de fútbol.
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!