1. Likely a vet - as they take care of animals, especially those in pain.
2. Vague, but maybe a travel journalist as they are required to move around to learn more.
3. Architect - work on designing buildings, which fits the criteria.
4. Likely a lawyer because they are easier for rich clients to get, and they are of course in court fighting for their clients.
Answer:
Around the Mediterranean Sea this vegetation is called macchie, maquis, or garigue; it is known as chaparral in southwestern North America, as Cape flora in southern Africa, and as mallee in southwestern Australia. See also chaparral; maquis; mallee.
The answer is C hope it helps
Answer:
True joy is experienced after difficult battles are won.
<span>D. to inform. The passage's purpose is to inform because the tone is neutral. The passage explains the effect of overdevelopment and what cities are doing to combat these problems. The passage has neutral diction and is not expository.</span>