Mond's description in terms of family life, problems and world state is not accurate nor a good solution. It is because in Mond's words, you can tell that he tries to pin point the negativity of the world without looking on the brighter side. It is true that he has a point and the negativity happening in our world does happen but he does not try to open his view in positivity, that is why it wasn't accurate.
D. <span>To convince the colonists to fight for independence</span>
In this case Anecdotal Evidence is being used. We know this because it is talking about personal experience and personal observation.
Answer:A paraphrase is a restatement of the sentence in simpler, clarified terms that still capture all of the explicit meaning and as much of the connotation as possible. A paraphrase recreates a facsimile of the passage from the narrator's point of view. A summary describes the passage from the reader's point of view
Explanation:
Answer:
Because it is contradicting itself
Explanation:
When the narrator is saying this, he cannot see if their is anything else around him, because it is too dark to see. But the darkness is all around him, so the statement is true in a way.