Answer and Explanation:
Since the author uses I and uses first person - type language, and sites his sources in the passage, the answer would be D.
D. First person Reliable
This is because he uses I, we, me, etc. in his passage, and he sites sources and where he gets his evidence from, making him reliable.
<em><u>#teamtrees #PAW (Plant And Water)</u></em>
 
        
             
        
        
        
Word of mouth through relatives and members in similar groups.
        
             
        
        
        
Answer:
There was once a creature called a sharkpido it was a shark and scorpion it only ate kids if they were being mean but some people thought it was fake but little did they know it was watching them in the shadows and some kids slowly started to disappear the village was really scared and afraid but one day a guy called nick hu Chan came and said he could defeat the creature and none believed him and they were really scared so then one day nick went out and never came out and he left colorful stuff and the creature never came back that’s why we wear different colors in the world. 
Explanation:
 
        
             
        
        
        
Correct answer would be 1
        
             
        
        
        
The awenser is homophones.