eaw ewewae wes ds sssssssssssssssssssssssssssssssssssss eeeeeeeeeeeeee
<span>Contact information is typically placed at the top of a resume. Here, you'd normally place your email, phone number, and sometimes your address and fax number. Work background, educational experience, and skills and accomplishments is placed in the very CV itself, not at the top of it, because this is the most important part of your resume. </span>
John looses his fear because a voice in the dream explained the place to him so the answer is false
D: His mother contracts scarlet fever and dies
The correct option is that we should be selective because "none of the above"
- In the passage, it was stated that there are good books and bad books. The passage further explained that we should be careful about the kind of books that we read.
- It was explained that we should only read the books which have stood the test of time because they contain the wisdom of our sages and saints and they have appealed to mankind from generation to generation.
In conclusion, the correct option is 4.
Read related link on:
brainly.com/question/24732561