Answer:
It's capital was moved to the Arabian peninsula
National Committee- G
Political Party- J
Caucus- C
Precinct- F
Two-Party System- M
Political Machine- B
Third Party- K
Direct Primary- E
Closed Primary- A
Platform- L
Open Primary- H
Plurality- I
Majority- D
I hope I’m right
According to the passage, the option that might be true is D) “Much of India's present-day society was based on the Aryan civilization.” Evidence from the passage supports that much of today’s India is based on the Aryan civilization. For example, it mentions that the language “Sanskrit” is the basis of South Asian languages. It also mentions that the Vedas (sacred writings of Aryans) were very important for the development of Hinduism. Therefore, the Aryan civilization had an important impact on the language and religion of India and South Asian countries.
Answer:
D. there would be no need for markets to purchase goods and services
Explanation:
Self sufficiency which the act whereby an individual can be able to meet his or her needs without recourse the seeking help whatsoever from another person. This is an etopiain scenario projected which is hardly reliasiable as a result of everyone needing help at one point or the other over the course of his or her living on earth.
<em>For example, someone that is good in electrical repairs would need the help of someon who is good in farming for his or her daily feeding inorder to stay living and vice versa. This he could achieve through the act of buying and selling either by trade by barter or using money.</em>
If everyone become self sufficient, that simply means that there would be no need for buying and selling of goods and services.
Answer:I did this but I don’t remember sorry
Explanation:
Sorry