Answer:
the answer would be "B"
Explanation:
the passage is talking about how people aren't being positive and kind with others, but the first line says the passage is about negative interactions... the evidence and claim match up so the evidence is relevant
hope this helps :) also when given the chance, plz mark brainliest, thx
D is your answer hope i helped you
You can also write: Writing stories in an outlet is what helps Francie avoid telling lies. As stated in lines 143-145, "What was important was that the attempt to write stories kept her straight on the dividing line between truth and fiction." This is all thanks to her teacher's advice.
Answer:
William Wordsworth has shown life learning lessons in the poem 'I wandered lonely as a cloud'. This is shown in the quotation "I wandered lonely as a cloud". This quotation suggests that even when you are by yourself and lonely and missing your friends, you can use your imagination to find new friends in the world around you. The use of the personification of the daffodils suggests that they are “dancing” in every stanza—the speaker preemptively flips this personification on its head in the very first line. The use of the simile 'I wandered lonely as a cloud' serves to link the speaker and nature together. Wordsworth's intention was to capture the feeling that came over him when he spent time with family walking down the daffodil countryside. The reader's reaction is feeling touched by Wordsworth's sincere words.