A. Boomtowns because railroads made traveling easier and new farm Machinery made the industry happen easier on faster
Answer:
Causes of WW1: Alliances.
Causes of WW1: Imperialism.
Causes of WW1: Militarism.
Causes of WW1: Nationalism.
Causes of WW1: Crises.
The Assassination of Franz Ferdinand.
There were 4 MAIN causes of World War One they were Militarism, Nationalism, Imperialism, and Alliances. Militarism is when the government will maintain a strong military capability and will be aggressive to defend from attackers. Nationalism is when people of a country will stay strong with the culture of that country.
Answer:
A.
Explanation:
None of the other answers make sence.
Answer:
They did not have a say in laws or taxes that were passed.
They boycotted British goods
Explanation:
I am unable to do 5&6 for you b/c I do not have the passages.
4. This quote is supported in the rest of the text because the passage throughout the passage, it was emphasized how Rosa Parks was determined during the civil rights movement. It showed how Parks didn't let anyone phase her.