1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
lord [1]
2 years ago
8

1. Which statement provides the best context for understanding the

History
1 answer:
Nutka1998 [239]2 years ago
7 0

The context clue that's given in the passage is that D. Industrialization caused greater economic insecurity in the lives of many urban workers.

<h3>What is context clue?</h3>

It should be noted that context clue simply means the hints that are given in the passage by the author.

In the story, the statement that provides the best context for understanding the

passage is that industrialization caused greater economic insecurity in the lives of many urban workers.

Learn more about context clues on:

brainly.com/question/8712844

You might be interested in
Excerpt taken from The Historic Rise of Old Hickory by Suzanne B. Williams
sdas [7]

Answer:

B

Explanation:

because

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
True or false: changing the interpretation of the constitution is what makes our constitution weak
Effectus [21]
True dknjbjbjboinnkjnkjnkj
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
2.What destroyed Napoleon's reputation for success?
Sholpan [36]
Invasion of Russia destroyed it
3 0
3 years ago
In light of Amendment VI, a 1963 Supreme Court decision in Gideon v. Wainright specified A. the role of courts of civil law. B.
RideAnS [48]
<span>In light of Amendment VI, a 1963 Supreme Court decision in Gideon v. Wainright specified court-appointed attorneys. </span>
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
The headquarters for both major parties are located in
11Alexandr11 [23.1K]

Answer:

The first two-party system consisted of the Federalist Party, which supported the ratification of the Constitution, and the Democratic-Republican Party or the Anti-Administration party (Anti-Federalists), which opposed the powerful central government that the Constitution established when it took effect in 1789.

Explanation:

The first two-party system consisted of the Federalist Party, which supported the ratification of the Constitution, and the Democratic-Republican Party or the Anti-Administration party (Anti-Federalists), which opposed the powerful central government that the Constitution established when it took effect in 1789.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Explain the significance of the word bond to this era of united states?
    6·1 answer
  • States rights to govern themselves means
    13·2 answers
  • Why did greenlanders take livestock (animals) with them on their voyage
    6·1 answer
  • Why were Americans most likely willing to except such a large growth of the federal government
    7·1 answer
  • How do scientists classify small objects in the ss
    10·1 answer
  • What effect did Martin Luther King, Jr.'s "Letter from Birmingham Jail" have on the civil rights movement? *​
    9·1 answer
  • is there anywhere i can just get all the answers for the Q4 10 grade honors/history stuff ): its all due by friday and i wanna g
    14·1 answer
  • During the era of Reconstruction, the federal government struggled with returning the southern states to the Union, rebuilding t
    11·1 answer
  • Which political measure made colonists feel like Parliament was ignoring the traditions of self-government?
    6·2 answers
  • What was the significance of the election of 1824? The Adams administration suffered from accusations that he made a corrupt bar
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!