The answers seem to be people, demand, alternative, turbines, plants, and renewable.
It is not possible to answer because there is no Conversation. Or the answer would be none because of the same reason.
Answer:
B. The meeting was only supposed to be for an hour; however, it ran for nearly 3 hours.
Explanation:
A semicolon is most commonly used to link (in a single sentence) two independent clauses that are closely related in thought. When a semicolon is used to join two or more ideas (parts) in a sentence, those ideas are then given equal position or rank. Use the semicolon if you have two independent clauses <em>connected without a conjunction</em>. Also use the semicolon when you already have commas within a sentence for smaller separations, and you need the semicolon to show bigger separations.
Answer:
The unequal access to resources and differences in technological progress, including the development of social structures, education and infrastructure, alter the outcome of natural and agricultural land sustainability and social policies.
Explanation:
hope this helps
The correct answer would be C. Between classes, during lunch, and sometimes on the bus.
The passage clearly states that cell phones must be in their lockers or vehicles, so cell phones cannot be used during class. It also states that cell phone use is acceptable if it does not distract others or affect their punctuality.
Lastly, the passage states the cell phone use on the bus is determined by the bus driver, so you would be able to sometimes use your phone on the bus.
Hope this helps!