1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Phantasy [73]
2 years ago
13

Select the correct answer from each drop-down menu. Read this excerpt from The Importance of Being Earnest by Oscar Wilde and co

mplete the sentences that follow. GWENDOLEN (Looking round. ): Quite a well-kept garden this is, Miss Cardew. CECILY: So glad you like it, Miss Fairfax. GWENDOLEN: I had no idea there were any flowers in the country. CECILY: Oh, flowers are as common here, Miss Fairfax, as people are in London. GWENDOLEN: Personally I cannot understand how anybody manages to exist in the country, if anybody who is anybody does. The country always bores me to death. CECILY: Ah! This is what the newspapers call agricultural depression, is it not? I believe the aristocracy are suffering very much from it just at present. It is almost an epidemic amongst them, I have been told. In these lines, Gwendolen says that people who live in the country lack. Cecily indicates that people in the city are.
English
2 answers:
Alekssandra [29.7K]2 years ago
3 0

Answer: In these lines, Gwendolen says that people who live in the country lack social status Cecily indicates that people in the city are ignorant of country life

<u>Social Status</u> first blank

<u>ignorant of country</u> life second blank

Explanation: Got a 5/5 on test, this is correct!

Angelina_Jolie [31]2 years ago
3 0

Answer:

the first blank is <em>"social status"</em>

the second blank is <em>"ignorant of country life"</em>

Explanation:

got correct on edmentum

You might be interested in
STORY : THE GIFT OF THE MAGI
ElenaW [278]
The answer is D-T<span>he narrator and readers are surprised when they find out that Laurie is responsible for all of the bad things he said Charles did </span>
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Manner, place, time and frequency are different ____ of adverbs
Brut [27]

Answer:

types

Explanation:

it makes sence?

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
If you were writing about how
ycow [4]

Answer:

- Para 23: "We got to their dwellings, where we saw they had built a hut for us with many fires in it"

Explanation:

As per the question, the 23rd passage would provide the most adequate supporting details to substantiate the claim that 'de Vaca's encounter with the native Americans might be the cause of Vaca's kind and generous treatment of them in his later life.' This is reflected through the descriptions in the passage like 'we got to their dwellings...in it' as it shows that this experience made him understand their life, culture, and values which they offer to others despite being indigenous. Thus, this not only supports but justifies the claim as well. Hence, <u>para 23</u> is the correct answer.

6 0
3 years ago
Why does Kevin make up the story about creating a robot body for him
miskamm [114]

Answer:

2dnc

Explanation:

5 0
3 years ago
.
miv72 [106K]
I think it is D
Hope this help you?
5 0
3 years ago
Other questions:
  • How does swift use verbal irony in the title "Modest Proposal"
    12·1 answer
  • He is coming!" cried Theseus, and he ran forward to meet the beast. The seven maidens shrieked, but tried to stand up bravely an
    6·1 answer
  • Read these lines from Robert Browning's "My last Duchess"
    6·2 answers
  • Which statement contains the best example of understatement?
    14·1 answer
  • In Paragraph 4, how does Kennedy respond to those who believe communism is a positive system?
    12·2 answers
  • What is the best definition of the word empower?
    8·1 answer
  • On page 9, Matilda comments that “Eliza was the luckiest person I knew.” Explain why Matilda feels this way and what we learn ab
    8·1 answer
  • A sentence pattern is-
    8·1 answer
  • What can be inferred about Lily from this passage?
    9·1 answer
  • Each morning, I brush my teeth and stare at<br> in the mirror
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!