1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Marina CMI [18]
2 years ago
13

Help with German homework please.

German
1 answer:
brilliants [131]2 years ago
7 0

It takes some getting used to but is a relatively easy part of the language

Hope this helps

Seth

You might be interested in
How i can hack hay day ?
baherus [9]
"How can I hack hay day?" in German is "Wie kann ich Heu Tag hack?"
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Wykonajcie w zeszycie przedmiotowym następujące ćwiczenie: dopisz do podanych bezokoliczników formy Perfekt i dopisz ich czasown
professor190 [17]

Answer:  So, the answer to these is...

  • To begin
  • appearence
  • to get
  • think
  • eat
  • play
  • learn
  • drive
  • watch TV
  • come
  • read
  • cook
  • to dance
  • ask
  • swim
  • to meet
  • waiting
  • work
  • to build
  • climb
  • to have
  • be
5 0
3 years ago
German Please Help!! I'll give brainliest, thank you, and 5 stars to anyone with the correct answers!! DO NOT give me spam answe
Fed [463]

1. Wie sieht Richard Kohl aus?

Answer:

Er ist braunhaarig und sieht jung aus.

Explanation:

What does Richard Kohl look like? He is dark-haired (literally: brown-haired) and looks young.

2.  Was ist deine Lieblingsfarbe?

Answer:

Blau

Explanation:

What is your favorite color? - Blue.

3. Wie heißt "small" auf Deutsch?

Answer:

klein

Explanation:

What's the German for "small"? - Klein (small).

4. Translate: They look colorful.

Answer:

Sie sehen farbig aus.

Explanation:

"Sie sehen gern fern" means "They like watching TV". The other two options have "she" as the subject.

5. Translate: How do I look?

Answer:

Wie sehe ich aus?

Explanation:

Only the last option contains I (ich).

6. Translate: Are you all new here?

Answer:

Seid ihr neu hier?

Explanation:

"you all" is ihr in German. The other option with <em>ihr</em> means <em>Do you see</em>?

7. Translate: Who watches TV?

Answer:

Wer sieht fern?

Explanation:

Who is wer in German. The other option with wer is ungrammatical.

8. Translate: She looks pretty.

Answer:

Sie sieht schön aus.

Explanation:

She is sie in German. The other option with sie means "She likes to look", which does not make much sense.

9. Translate: Are there <u>ships</u> on the Rhine?  

Answer:

Gibt es Schiffe auf dem Rhein?

Explanation:

There is/are is translated as es gibt.  

Hope this helps.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
1) Hast du gestern fussball gespielt?
stepan [7]

1) Hast du gestern Fussball gespielt?

- Nein, ich habe Basketball gespielt.

2) Was hast du gestern gemacht?

-Ich habe viel gearbeitet.

3) Wo hast du gestern gelernt?

- Ich habe in der Bibliothek gelernt.

4) Was habt ihr mit den Büchern gemacht?  

- Wir haben sie natürlich gelesen.  

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can somebody send me answers. I got to send this to my teacher in 2 days. Thanks❤️​
butalik [34]

Answer: I can help!! I know a little german!!

Kauft frisches Brot, hollandischer Kase, rohen Schinken, weiche Butter, und frische Eier.

Nein, kauft noche neue Kartoffeln, grunen Salat, rote Apfel und kroatischen Oliveol.

Wir brauchen noch reife Tomaten und hellen Bier.

Hope this helps!!

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • WHAT TO THE SLAVE IS THE FOURTH OF JULY?&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;
    7·1 answer
  • The smell of freshly baked bread that wafted up from the bakery was delightful, _____?
    11·1 answer
  • What is the correct adjective for: Ihr kauft _______ (my) Sofa.
    6·2 answers
  • How do you say “just like you did” in German?
    7·2 answers
  • Which of the following is a practical example of gravity acting on an object
    8·2 answers
  • Which sentence from the passage supports the idea that the modern creation and use of floor cloths to protect floors is a reviva
    14·1 answer
  • Decide if the following sentence is grammatically CORRECT or INCORRECT.
    13·2 answers
  • What is Caplinarunalam???​
    14·1 answer
  • How i eat to get a great answer i type long
    9·1 answer
  • Fill in the blanks with the correct German form.
    9·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!