The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Answer:
The Industrial Revolution transformed economies that had been based on agriculture and handicrafts into economies based on large-scale industry, mechanized manufacturing, and the factory system. New machines, new power sources, and new ways of organizing work made existing industries more productive and efficient.
Explanation: It has made people's daily lives, working careers and transportation easier but also changed the way we live. People went from working on farms in factories to earn money, but now our world has many more opportunities for better careers now.
First of all , most definitely A because its an empire. and B because the emperors like Julius Caesar took power away from the Senate