Answer:
C. Cliff Palace, the largest of the cliff dwellings built by the Ancestral Pueblo people.
Explanation:
W. M. Akers' "Cliff Dwellers" talks about the Mesa Verde cliff dwellings of the Native Americans. These structures, dwelling spaces carved into the sides of a mountain provide a great archaeological site, providing an insight into the life of the Ancestral Pueblo people.
The whole passage deals with the Cliff Palace and how it was the center of that civilization. This largest cliff dwelling place, built by the Ancestral Pueblo people, focuses on why they had to construct such dwellings, only accessible by rope climbing. The passage describes the probable reasons for such dwellings and how it must have been abandoned.
Thus, the correct answer is option C.
Yeah we all know that because it has speeding has severe consequences
There was lots of propaganda against Russia
The civil rights movement was a struggle struggle for social justice that took place mainly during the 1950s and 1960s for blacks to gain equal rights under the law in the United States. The Civil War had officially abolished slavery, but it didn’t end discrimination against blacks—they continued to endure the devastating effects of racism, especially in the South. By the mid-20th century, African Americans had had more than enough of prejudice and violence against them. They, along with many whites, mobilized and began an unprecedented fight for equality that spanned two decades.